Lang Leve de Liefde: 'Ben je 43... ik dacht ouder dan 50'

Lang Leve de Liefde: 'Ben je 43... ik dacht ouder dan 50'

Woensdag 8 maart 2023 om 12:39

De leeftijd raden van iemand die je pas net kent is altijd gevaarlijk en dat blijkt deze week maar weer eens in het Lang Leve de Liefde-huis. Als een deelnemer zijn date vertelt dat hij denkt dat die ouder dan 50 is blijkt hij het volledig mis te hebben: 'Ik ben 43.'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ben je 43... ik dacht ouder dan 50' De leeftijd raden van iemand die je pas net kent is altijd gevaarlijk en dat blijkt deze week maar weer eens in het Lang Leve de Liefde-huis. Als een deelnemer zijn date vertelt dat hij denkt dat die ouder dan 50 is blijkt hij het volledig mis te hebben: 'Ik ben 43.' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Nicole in Lang Leve de Liefde: 'Ik kijk NIEMAND in de ogen' Bekijk deze video » Pascal in Lang Leve de Liefde: "Beter scheef erin dan recht ernaast" Bekijk deze video » Wereldvreemde Roy in Lang Leve de Liefde: 'Heb jij weleens spinazie gezien?' Bekijk deze video » Wichian & Loes uit MAFS toch uit elkaar: 'Ik wil hem niet kussen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's