Bachelorette Sylvia openhartig over ex, ''hij was heel agressief''

Bachelorette Sylvia openhartig over ex, ''hij was heel agressief''

Donderdag 9 maart 2023 om 09:28

Tijdens de date van Joris en Bachelorette Sylvia Geersen blijft het niet oppervlakkig. Maar vertellen zij allebei openhartig over hun leven.

Joris vertelt over zijn overleden moeder en Sylvia deelt een heftig verhaal over haar agressieve ex. 'Hij heeft mij een hele harde gooi geven, ik kwam in het glas terecht. Daar heb ik nog steeds last van' zegt Sylvia.

<em>Bachelorette</em> Sylvia openhartig over ex, ''hij was <em>heel</em> agressief'' Tijdens de date van Joris en Bachelorette Sylvia Geersen blijft het niet oppervlakkig. Maar vertellen zij allebei openhartig over hun leven. Joris vertelt over zijn overleden moeder en Sylvia deelt een heftig verhaal over haar agressieve ex. 'Hij heeft mij een hele harde gooi geven, ik kwam in het glas terecht. Daar heb ik nog steeds last van' zegt Sylvia. Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.
TV :
Bachelorette Sylvia openhartig over ex, ''hij was heel agressief''

Bekijk de beelden van De Bachelorette in de video hierboven. Kijk hier waar je De Bachelorette (elke donderdag met een nieuwe aflevering) kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's