Big Brother: Michelangelo zwaar beledigd door opmerking over z'n kleine onderbroekjes

Big Brother: Michelangelo zwaar beledigd door opmerking over z'n kleine onderbroekjes

Friday 10 March 2023 om 15:44

In Big Brother krijgt Michelangelo het zwaar te verduren. De BB-bewoner hoort namelijk opmerkingen over zijn onderbroeken, die zouden volgens Jolien nogal klein zijn. Dit zou volgens Danny maar een ding kunnen betekenen, maar Michelangelo schiet in de verdediging. Hij heeft Siciliaanse roots en wil niet dat ‘hij’ van links naar rechts zwaait. “Hij moet in positie blijven en goed strak.” En zo klein zijn z’n onderbroekjes toch niet?

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Michelangelo zwaar beledigd door opmerking over z'n kleine onderbroekjes In Big Brother krijgt Michelangelo het zwaar te verduren. De BB-bewoner hoort namelijk opmerkingen over zijn onderbroeken, die zouden volgens Jolien nogal klein zijn. Dit zou volgens Danny maar een ding kunnen betekenen, maar Michelangelo schiet in de verdediging. Hij heeft Siciliaanse roots en wil niet dat ‘hij’ van links naar rechts zwaait. “Hij moet in positie blijven en goed strak.” En zo klein zijn z’n onderbroekjes toch niet? Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Verschillende meningen over terugkomst Big Brother Danny, ''de warmte is terug'' Bekijk deze video » Michelangelo over de terugkomst van Danny in Big Brother, ''we zijn opeens twee groepen'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's