LLDL: Kaihley shockeert Mirthe met klompen en Nederlandse liedjes (video)

LLDL: Kaihley shockeert Mirthe met klompen en Nederlandse liedjes (video)

Vrijdag 10 maart 2023 om 19:59

In Lang Leve de Liefde heeft Mirthe het niet meer als Kaihley 'de Krattenwals' begint te zingen. Bekijk de beelden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>LLDL</em>: Kaihley shockeert Mirthe met klompen en Nederlandse liedjes (video) In Lang Leve de Liefde heeft Mirthe het niet meer als Kaihley 'de Krattenwals' begint te zingen. Bekijk de beelden hieronder. Lees verder onder de video. DrukKaihley is een echte druktemaker en Mirthe de rust zelve. Zal deze combinatie dan wel kunnen werken? Kaihley had zijn klompen meegenomen, maar klompendansen is gelukkig niet zijn ding. Dat Mirthe in de ochtend even langzaam moet opstarten wordt door Kaihley ook niet bepaald gewaardeerd. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: 'Ben je 43... ik dacht ouder dan 50' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Chantelle wordt verlegen door complimentjes van Anton Bekijk deze video » Bekijk: Svenja en Roy worstelen zich verliefd door de date heen! (Lang Leve De Liefde) Bekijk deze video »
TV :

Druk
Kaihley is een echte druktemaker en Mirthe de rust zelve. Zal deze combinatie dan wel kunnen werken? Kaihley had zijn klompen meegenomen, maar klompendansen is gelukkig niet zijn ding. Dat Mirthe in de ochtend even langzaam moet opstarten wordt door Kaihley ook niet bepaald gewaardeerd.

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's