Bekijk: Svenja en Roy worstelen zich verliefd door de date heen! (Lang Leve De Liefde)

Bekijk: Svenja en Roy worstelen zich verliefd door de date heen! (Lang Leve De Liefde)

Donderdag 9 maart 2023 om 19:48

Een date waar de vonk meteen overslaat. Svenja verdwaald compleet in de ogen van Roy. Ze lachen liever dan dat ze praten dus pakken de sumo-pakken erbij. Kan er nog wel iets misgaan tussen deze twee?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Bekijk: Svenja en Roy worstelen zich verliefd door de date heen! <em>(Lang Leve De Liefde)</em> Een date waar de vonk meteen overslaat. Svenja verdwaald compleet in de ogen van Roy. Ze lachen liever dan dat ze praten dus pakken de sumo-pakken erbij. Kan er nog wel iets misgaan tussen deze twee? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Wereldvreemde Roy in Lang Leve de Liefde: 'Heb jij weleens spinazie gezien?' Bekijk deze video » Gezichtsbehandeling voor Roy, ''ik kom twintig jaar jonger deze villa uit'' (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Chantelle wordt verlegen door complimentjes van Anton Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's