Better Than Ever: emotionele Li-Ann uit meidengroep Raffish vertelt haar verhaal

Better Than Ever: emotionele Li-Ann uit meidengroep Raffish vertelt haar verhaal

Donderdag 16 maart 2023 om 13:35

Vanaf vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van Better Than Ever. Martijn Krabbé en Waylon praten met oud-deelnemers van talentenjachten om te ontdekken wat ze nu doen en deze talenten geven een optreden. Donderdag is Li-Ann te zien, die met onder anderen Sharon Doorson en Eva Simons in de meidengroep Raffish zat. Ze zegt dat de anderen aan haar voorbij gingen omdat ze minder ervaring had. En Li-Ann vertelt een emotioneel verhaal. “Ik wilde niet die pijn voelen. Ik deed gewoon mijn masker op. Ik ga me nu heel kwetsbaar opstellen en mijn True Colors laten zien.”

Bekijk de beelden van Better Than Ever hieronder.

Better Than Ever is vanaf 16 maart elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv.

<em>Better Than Ever</em>: emotionele Li-Ann uit meidengroep Raffish vertelt haar verhaal Vanaf vanavond kun je bij RTL 4 kijken naar een nieuw seizoen van Better Than Ever. Martijn Krabbé en Waylon praten met oud-deelnemers van talentenjachten om te ontdekken wat ze nu doen en deze talenten geven een optreden. Donderdag is Li-Ann te zien, die met onder anderen Sharon Doorson en Eva Simons in de meidengroep Raffish zat. Ze zegt dat de anderen aan haar voorbij gingen omdat ze minder ervaring had. En Li-Ann vertelt een emotioneel verhaal. “Ik wilde niet die pijn voelen. Ik deed gewoon mijn masker op. Ik ga me nu heel kwetsbaar opstellen en mijn True Colors laten zien.” Bekijk de beelden van Better Than Ever hieronder. Better Than Ever is vanaf 16 maart elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Better Than Ever terugkijken op Gids.tv. Zien: Martijn Krabbé en Waylon over The Voice of Holland in nieuw seizoen Better Than Ever Bekijk deze video » Zie: Raffaëla Paton voor het eerst in jaren clean op het podium in Better Than Ever Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's