Big Brother: Jolien en Jason balen dat sfeer is veranderd door terugkeer Danny

Big Brother: Jolien en Jason balen dat sfeer is veranderd door terugkeer Danny

In Big Brother is Jolien niet echt happy. Ze vertelt Jason dat ze niet iedereen oprecht vindt in het huis en volgens hen zijn veel oprechte mensen uit het huis vertrokken. Jason twijfelt of de sfeer negatief (negatief) is beïnvloed door de terugkeer van Danny, maar Jolien vindt zeker van wel. “Iedereen loopt erachteraan.”

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Jolien en Jason balen dat sfeer is veranderd door terugkeer Danny In Big Brother is Jolien niet echt happy. Ze vertelt Jason dat ze niet iedereen oprecht vindt in het huis en volgens hen zijn veel oprechte mensen uit het huis vertrokken. Jason twijfelt of de sfeer negatief (negatief) is beïnvloed door de terugkeer van Danny, maar Jolien vindt zeker van wel. “Iedereen loopt erachteraan.” Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Michelangelo is weggestemd, bekijk zijn hoogtepunten Bekijk deze video » Zien! Wat speelt er tussen Michelangelo en Chiara van Big Brother? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV