Big Brother: Michelangelo is weggestemd, bekijk zijn hoogtepunten

Big Brother: Michelangelo is weggestemd, bekijk zijn hoogtepunten

Het Big Brother-avontuur is voorbij voor Michelangelo. Hij nam het in de eindstrijd op tegen Jason en moest het huis dat 24/7 wordt gevolgd door camera’s verlaten. In de video hieronder kun je het moment zien dat Michelangelo te horen krijgt dat hij is weggestemd, en je kunt genieten van een aantal mooie momenten van zijn tijd in BB.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: Michelangelo is weggestemd, bekijk zijn hoogtepunten Het Big Brother-avontuur is voorbij voor Michelangelo. Hij nam het in de eindstrijd op tegen Jason en moest het huis dat 24/7 wordt gevolgd door camera’s verlaten. In de video hieronder kun je het moment zien dat Michelangelo te horen krijgt dat hij is weggestemd, en je kunt genieten van een aantal mooie momenten van zijn tijd in BB. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: Michelangelo zwaar beledigd door opmerking over z'n kleine onderbroekjes Bekijk deze video » Big Brother: stuntelende Ali kan water niet naar andere bak verplaatsen Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV