Zien! Wat speelt er tussen Michelangelo en Chiara van Big Brother?

Zien! Wat speelt er tussen Michelangelo en Chiara van Big Brother?

Michelangelo moest het huis van Big Brother afgelopen zaterdag tijdens de liveshow verlaten. In 'Big Brother: Confessions' zien we nogmaals hoe hij het er niet mee eens is dat Danny terug mocht komen. Verder kijkt hij terug op zijn avontuur en geeft hij toe dat het vertrek van Chiara hem heel moeilijk viel. Ze hebben nog altijd veel contact met elkaar. Wat er nog gaat komen zullen de mensen nog wel zien. "Ik mag er niet te veel over vertellen", aldus een mysterieuze Michelangelo.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen bij Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Zien! Wat speelt er tussen <em>Michelangelo</em> en <em>Chiara</em> van <em>Big Brother</em>? Michelangelo moest het huis van Big Brother afgelopen zaterdag tijdens de liveshow verlaten. In 'Big Brother: Confessions' zien we nogmaals hoe hij het er niet mee eens is dat Danny terug mocht komen. Verder kijkt hij terug op zijn avontuur en geeft hij toe dat het vertrek van Chiara hem heel moeilijk viel. Ze hebben nog altijd veel contact met elkaar. Wat er nog gaat komen zullen de mensen nog wel zien. "Ik mag er niet te veel over vertellen", aldus een mysterieuze Michelangelo. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen bij Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Michelangelo over de terugkomst van Danny in Big Brother, ''we zijn opeens twee groepen'' Bekijk deze video » Big Brother: Michelangelo is weggestemd, bekijk zijn hoogtepunten Bekijk deze video » Big Brother-afvaller Chiara openhartig over thuiskomst: 'Was heftig' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien! Wat speelt er tussen Michelangelo en Chiara van Big Brother?

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV