Big Brother: rijke Jason vindt dat Danny zijn enige munt moet inleveren

Big Brother: rijke Jason vindt dat Danny zijn enige munt moet inleveren

In Big Brother ontstaat er een ruzie over coins. Alle bewoners kunnen munten verdienen en daarmee kunnen ze ‘luxe’ kopen. Jason heeft inmiddels al 44 coins bij elkaar gespaard, en Danny heeft er maar één. Die heeft hij bovendien geleend, dus Jason vraagt zich af wanneer hij deze weer gaat inleveren. En dat valt niet goed bij Danny…

Bekijk de beelden van Big Brother hieronder.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

<em>Big Brother</em>: rijke Jason vindt dat Danny zijn enige munt moet inleveren In Big Brother ontstaat er een ruzie over coins. Alle bewoners kunnen munten verdienen en daarmee kunnen ze ‘luxe’ kopen. Jason heeft inmiddels al 44 coins bij elkaar gespaard, en Danny heeft er maar één. Die heeft hij bovendien geleend, dus Jason vraagt zich af wanneer hij deze weer gaat inleveren. En dat valt niet goed bij Danny… Bekijk de beelden van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv. Big Brother: wat gebeurt er allemaal op het thuisfront van de deelnemers? Bekijk deze video » Big Brother Ali blikt terug op zijn deelname: ''Ik heb het spel niet gespeeld'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV