Big Brother: wat gebeurt er allemaal op het thuisfront van de deelnemers?

Big Brother: wat gebeurt er allemaal op het thuisfront van de deelnemers?

De deelnemers van Big Brother gaan er goed klaar voor zitten want het Big Brother-Journaal wordt uitgezonden. In dit journaal is er een berichtje van het thuisfront te bekijken. De deelnemers zijn namelijk al weken zonder hun dierbare, wat gebeurt er thuis allemaal?

Bekijk het fragment van Big Brother hieronder.

<em>Big Brother</em>: wat gebeurt er allemaal op het <em>thuisfront</em> van de deelnemers? De deelnemers van Big Brother gaan er goed klaar voor zitten want het Big Brother-Journaal wordt uitgezonden. In dit journaal is er een berichtje van het thuisfront te bekijken. De deelnemers zijn namelijk al weken zonder hun dierbare, wat gebeurt er thuis allemaal? Bekijk het fragment van Big Brother hieronder. Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Big Brother is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 5 en te volgen via Videoland. Big Brother: Live is elke zaterdag om 20.00 uur te zien bij RTL 5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Big Brother terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV