Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf maandag is de nieuwe documentaireserie Het Hoge Noorden te zien op NPO 1. Presentatrice Dionne Stax gaat op bezoek bij Nederlanders die kozen voor een nieuw bestaan in een Scandinavisch land. Wat trekt ze zo aan het hoge Noorden? Eerste afleveringIn de eerste aflevering maakt Dionne kennis met botenbouwers Cornelis en Patricia. Vijftien winters geleden namen zij op één van de meest afgelegen plekken van Noord-Noorwegen een oude scheepswerf over. In hetzelfde land bezoekt Dionne schapenboeren Rob en Astrid. Zij kunnen haar hulp goed gebruiken bij het verzorgen van honderden lammetjes. BossenVervolgens reist Dionne door naar Zweden, waar Martijn, Anne en hun zoontje Espen een verwaarloosd landgoed in de bossen omtoverde tot hun droomplek. Dionne gaat bij ze langs. Tot slot maken we kennis met de familie Ellerbrak, zij staan nog aan het begin van hun Zweedse avontuur. Bekijk ook Singer-songwriter Maxine startte haar bijzondere carrière in Zweden Bekijk deze video » Winter Vol Liefde: Guido stelt zich voor: 'Zoek een vrouw met een flinke dosis humor' Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Hoge Noorden gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 27 March 2023 om 21:25

Vanaf maandag is de nieuwe documentaireserie Het Hoge Noorden te zien op NPO 1. Presentatrice Dionne Stax gaat op bezoek bij Nederlanders die kozen voor een nieuw bestaan in een Scandinavisch land. Wat trekt ze zo aan het hoge Noorden?

Eerste aflevering
In de eerste aflevering maakt Dionne kennis met botenbouwers Cornelis en Patricia. Vijftien winters geleden namen zij op één van de meest afgelegen plekken van Noord-Noorwegen een oude scheepswerf over. In hetzelfde land bezoekt Dionne schapenboeren Rob en Astrid. Zij kunnen haar hulp goed gebruiken bij het verzorgen van honderden lammetjes.

Bossen
Vervolgens reist Dionne door naar Zweden, waar Martijn, Anne en hun zoontje Espen een verwaarloosd landgoed in de bossen omtoverde tot hun droomplek. Dionne gaat bij ze langs. Tot slot maken we kennis met de familie Ellerbrak, zij staan nog aan het begin van hun Zweedse avontuur.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Hoge Noorden

Actuele video's

Meer actuele video's