Relatie Gregory van der Wiel en Rose Bertram definitief voorbij: 'Te veel gebeurd'

Relatie Gregory van der Wiel en Rose Bertram definitief voorbij: 'Te veel gebeurd'

Donderdag 30 maart 2023 om 13:33

Zien: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28)

Gregory van der Wiel denkt niet dat hij en Rose Bertram weer bij elkaar komen. In de zomer van 2022 lieten de twee weten na acht jaar uit elkaar te zijn, ook deed de ex-voetballer een boekje open over zijn mentale problemen. Van der Wiel laat nu weten dat ze samen goed voor hun kinderen zorgen, maar een relatie zit er niet meer in. “Ik denk het niet, het is ver weg, er is te veel gebeurd en ik denk dat we op dit moment gewoon op verschillende punten in onze levens zijn.” Volgens Gregory zijn ze uit elkaar gegroeid en moet hij eerst zichzelf leren kennen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Relatie <em>Gregory van der Wiel</em> en <em>Rose Bertram</em> definitief voorbij: 'Te veel gebeurd' Zien: Leonardo DiCaprio gespot met 'ouder' Vlaams model Rose Bertram (28) Gregory van der Wiel denkt niet dat hij en Rose Bertram weer bij elkaar komen. In de zomer van 2022 lieten de twee weten na acht jaar uit elkaar te zijn, ook deed de ex-voetballer een boekje open over zijn mentale problemen. Van der Wiel laat nu weten dat ze samen goed voor hun kinderen zorgen, maar een relatie zit er niet meer in. “Ik denk het niet, het is ver weg, er is te veel gebeurd en ik denk dat we op dit moment gewoon op verschillende punten in onze levens zijn.” Volgens Gregory zijn ze uit elkaar gegroeid en moet hij eerst zichzelf leren kennen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Zien: Rose Bertram belt met ex-vriend Gregory van der Wiel na Robinson-exit Bekijk deze video » Rose Bertram zet de bloemetjes buiten met Drake, MBappé en andere celebraties (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's