Media weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis!

Media weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van Sylvie Meis!

Donderdag 30 maart 2023 om 13:20

Zien: Sylvie Meis nu al ingeruild voor jonger exemplaar door ex Niclas Castello?

Nog maar een maand geleden liet Sylvie Meis weten te gaan scheiden van Niclas Castello, maar ze schijnt alweer een nieuwe liefde te hebben. In Shownieuws meldt Evert Santegoeds dat de media het zeker weten: ze heeft een nieuwe liefde gevonden in Markus Winkelhock.

Lees verder onder de video.

Media weten het zeker: dit is de nieuwe liefde van <em>Sylvie Meis</em>! Zien: Sylvie Meis nu al ingeruild voor jonger exemplaar door ex Niclas Castello? Nog maar een maand geleden liet Sylvie Meis weten te gaan scheiden van Niclas Castello, maar ze schijnt alweer een nieuwe liefde te hebben. In Shownieuws meldt Evert Santegoeds dat de media het zeker weten: ze heeft een nieuwe liefde gevonden in Markus Winkelhock. Lees verder onder de video. Sylvie en Markus liken elkaars berichtenHet gaat om een Duitse autocoureur waarmee Sylvie vorig jaar zomer een fotoshoot deed, Markus is ook model. In maart gingen de twee weer samen op de foto en aangezien Sylvie toen net single was, zou de vonk zijn overgeslagen. Ze liken zelfs elkaars berichten op social media met hartjes, dus dan weet je dat het serieus is. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Vandaag Inside: Johan Derksen ziet relatie Sylvie Meis & Peter Gillis wel voor zich Bekijk deze video » Zien! Beelden van huwelijk Rafael van de Vaart en Sylvie Meis in 2005 (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Sylvie en Markus liken elkaars berichten
Het gaat om een Duitse autocoureur waarmee Sylvie vorig jaar zomer een fotoshoot deed, Markus is ook model. In maart gingen de twee weer samen op de foto en aangezien Sylvie toen net single was, zou de vonk zijn overgeslagen. Ze liken zelfs elkaars berichten op social media met hartjes, dus dan weet je dat het serieus is.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's