Hart van Nederland: fietser (19) overleden na aanrijding met tram in Den Haag (video)

Hart van Nederland: fietser (19) overleden na aanrijding met tram in Den Haag (video)

Maandag 3 april 2023 om 22:57

<em>Hart van Nederland</em>: fietser (19) overleden na aanrijding met tram in Den Haag (video) Door een aanrijding met een tram is een 19-jarige fietser uit Den Haag om het leven gekomen, meldt de politie. Het ongeluk vond zondagavond rond 22.35 uur plaats. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: peuter (2) verdrinkt in sloot in Huizen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto bijna rechtop in sloot bij Ellewoutsdijk (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Door een aanrijding met een tram is een 19-jarige fietser uit Den Haag om het leven gekomen, meldt de politie. Het ongeluk vond zondagavond rond 22.35 uur plaats. De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's