Zien! André Hazes reageert op 'plagiaatrel' bij Frank Dane Radio 538: "Ik pik zijn muziek!" (Shownieuws)

Zien! André Hazes reageert op 'plagiaatrel' bij Frank Dane Radio 538: "Ik pik zijn muziek!" (Shownieuws)

Dinsdag 4 april 2023 om 11:43

In Shownieuws buigt de tafel zich over de plagiaatrel dat André Hazes' nieuwe single 'Deel van mij' wel heel veel op het 'Fire' van Gavin DeGraw lijkt. Na het beluisteren van twee fragmenten zijn ze het er weer over eens dat dat inderdaad het geval is. Intussen heeft André gereageerd op de ontstane ophef bij Frank Dane op Radio 538. Op Franks' vraag of André hem wil volgen op Instagram antwoordde hij ad rem: "Ik ga één iemand volgen en dat is die Gavin DeGraw want ik pik zijn muziek!"

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien! <em>André Hazes</em> reageert op '<em>plagiaatrel</em>' bij Frank Dane Radio 538: &quot;Ik pik zijn muziek!&quot; (<em>Shownieuws</em>) In Shownieuws buigt de tafel zich over de plagiaatrel dat André Hazes' nieuwe single 'Deel van mij' wel heel veel op het 'Fire' van Gavin DeGraw lijkt. Na het beluisteren van twee fragmenten zijn ze het er weer over eens dat dat inderdaad het geval is. Intussen heeft André gereageerd op de ontstane ophef bij Frank Dane op Radio 538. Op Franks' vraag of André hem wil volgen op Instagram antwoordde hij ad rem: "Ik ga één iemand volgen en dat is die Gavin DeGraw want ik pik zijn muziek!" Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: André Hazes' Deel van mij en Fire van Gavin DeGraw achter elkaar, plagiaat? Bekijk deze video » HLF8: is nieuw nummer André Hazes plagiaat? 'Exact hetzelfde' (video) Bekijk deze video » André Hazes over relatie met Monique: "de benefits zijn er zeker!" (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Entertainment :


Actuele video's

Meer actuele video's