GADVER: Erik eet curry met vruchtenhagel in Een jaar van je leven

GADVER: Erik eet curry met vruchtenhagel in Een jaar van je leven

Dinsdag 4 april 2023 om 11:55

Curry gebruiken in plaats van boter (die op is), om zo de vruchtenhagel toch maar aan je cracker te laten plakken. Erik draait daar zijn hand niet voor om maar het levert nogal onsmakelijke beelden op en daarnaast de lijkt de deelnemer van Een jaar van je leven er zelf toch ook niet echt van te genieten: 'Het is wel even wennen hoor.'

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder

GADVER: Erik eet curry met vruchtenhagel in <em>Een jaar van je leven</em> Curry gebruiken in plaats van boter (die op is), om zo de vruchtenhagel toch maar aan je cracker te laten plakken. Erik draait daar zijn hand niet voor om maar het levert nogal onsmakelijke beelden op en daarnaast de lijkt de deelnemer van Een jaar van je leven er zelf toch ook niet echt van te genieten: 'Het is wel even wennen hoor.' Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jan-Willem klaar met gezond eten (Een Jaar Van Je Leven): ‘Flikker op met die troep’ Bekijk deze video » Maxime Meiland: 'Ik kom aan van die spiraal, denk dat ik hem er uit laat halen' (Chateau Meiland) Bekijk deze video » Een jaar van je leven verhuist naar dit nieuwe tijdstip Bekijk deze video »
TV :

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's