Heftig: beelden van ontsnapping uit ramptrein in Voorschoten

Heftig: beelden van ontsnapping uit ramptrein in Voorschoten

Dinsdag 4 april 2023 om 18:33

In Voorschoten is vanochtend vroeg een nachttrein ontspoord. Daarbij is minstens één dode gevallen en ook zijn veel mensen gewond geraakt.

Paniek
Anwar Akrouh zat in de trein op het moment dat de trein ontspoorde. Op de beelden is te zien hoe passagiers in paniek de deur openen en ontsnappen.

Bekijk de beelden van RTL Nieuws hieronder.

<em>Heftig:</em> beelden van <em>ontsnapping</em> uit ramptrein in Voorschoten In Voorschoten is vanochtend vroeg een nachttrein ontspoord. Daarbij is minstens één dode gevallen en ook zijn veel mensen gewond geraakt. PaniekAnwar Akrouh zat in de trein op het moment dat de trein ontspoorde. Op de beelden is te zien hoe passagiers in paniek de deur openen en ontsnappen. Bekijk de beelden van RTL Nieuws hieronder. Treinongeluk Voorschoten: bekijk de eerste beelden (video) Bekijk deze video » Treinongeval Voorschoten: Willem-Alexander en Máxima leven mee met slachtoffers, bekijk hun reactie Bekijk deze video » TERUGKIJKEN: persconferentie over treinongeluk Voorschoten Bekijk deze video » Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video) Bekijk deze video » ZIEN: Willem-Alexander bezoekt rampplek Voorschoten (video) Bekijk deze video » Koning Willem-Alexander in Voorschoten: 'Ontzettend tragisch' (video) Bekijk deze video » Bekijk: Koning bezoekt rampplek: 'Je word er echt stil van' Bekijk deze video »
TV :
Heftig: beelden van ontsnapping uit ramptrein in Voorschoten

Actuele video's

Meer actuele video's