Passion Talk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Passion Talk gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Passion Talk gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na de live uitzending van The Passion is nu voor het eerst sinds 2018 weer een 'aftertalk' te zien op NPO 3. Presentator Klaas van Kruijstum praat hierin met hoofdrolspelers na over de bijzondere uitzending. Geheim van The PassionWat is het geheim van The Passion? De cast van The Passion 2023 praat met presentator Klaas van Kruistum live na over het muzikale paasspektakel. Wat heeft indruk gemaakt? Waarom besloten zij om onderdeel te zijn van dit verhaal dat al eeuwenlang mensen ontroert, aanspreekt en inspireert? Eerste beeldenDominee Anne-Meta Kobes schuift aan voor de duiding: wat weten we eigenlijk van Jezus en zijn discipelen en wat heeft het verhaal in deze tijd te zeggen? Daarnaast onthult Klaas alvast de eerste beelden van The Passion Hemelvaart en blikt vooruit op dat evenement. Bekijk ook Sinan Eroglu speelt Jezus in The Passion 2023: ‘Hij heeft geen vooroordelen’ Bekijk deze video » The Passion: eerste beelden Buddy Vedder die Sorry ik wou dat ik het anders kon zingt Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 6 april 2023 om 22:47

Na de live uitzending van The Passion is nu voor het eerst sinds 2018 weer een 'aftertalk' te zien op NPO 3. Presentator Klaas van Kruijstum praat hierin met hoofdrolspelers na over de bijzondere uitzending.

Geheim van The Passion
Wat is het geheim van The Passion? De cast van The Passion 2023 praat met presentator Klaas van Kruistum live na over het muzikale paasspektakel. Wat heeft indruk gemaakt? Waarom besloten zij om onderdeel te zijn van dit verhaal dat al eeuwenlang mensen ontroert, aanspreekt en inspireert?

Eerste beelden
Dominee Anne-Meta Kobes schuift aan voor de duiding: wat weten we eigenlijk van Jezus en zijn discipelen en wat heeft het verhaal in deze tijd te zeggen? Daarnaast onthult Klaas alvast de eerste beelden van The Passion Hemelvaart en blikt vooruit op dat evenement.

Actuele video's

Meer actuele video's