Video: John de Bever onthult in Vandaag Inside hoeveel hij verdient per optreden

Video: John de Bever onthult in Vandaag Inside hoeveel hij verdient per optreden

Zondag 9 april 2023 om 09:40

Video: John de Bever onthult in <em>Vandaag Inside</em> hoeveel hij verdient per optreden Gerard Joling maakt Yesim Candan kapot in Vandaag Inside: ‘Familie van Donald Duck?’ Bekijk deze video » Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv. Samen met Wilfred Genee blikt John de Bever terug op de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag. SalarisIn In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken John de Bever en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside, nadat De Bever eerst weer even is geplaagd door Wilfred met zijn slechte gehoor. Ze bespreken samen de glansrol van Johan Derksen in de nieuwe clip van John en hij onthult ook nog even wat hij verdient per optreden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 7 april. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Insideterugkijken bij Gids.tv.

Samen met Wilfred Genee blikt John de Bever terug op de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag.

Salaris
In In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, blikken John de Bever en Wilfred Genee terug op weer een uitzending van Vandaag Inside, nadat De Bever eerst weer even is geplaagd door Wilfred met zijn slechte gehoor. Ze bespreken samen de glansrol van Johan Derksen in de nieuwe clip van John en hij onthult ook nog even wat hij verdient per optreden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's