ZIEN: kijkers verbazen zich over vrijpartij in Lang Leve de Liefde (video)

ZIEN: kijkers verbazen zich over vrijpartij in Lang Leve de Liefde (video)

Friday 7 April 2023 om 21:36

ZIEN: kijkers verbazen zich over vrijpartij in <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) Laura reageert op kritiek na vrijpartij Lang Leve de Liefde: 'Goede publiciteit' (video) Bekijk deze video » De temperatuur loopt hoog op in de villa van Lang Leve de Liefde. De meeste koppels kijken op tegen de lange nacht in de villa, maar deze mensen hebben er zin in. OngemakkelijkKijkers verbazen zich over de vrijpartij in de LLDL-villa. Op Twitter zijn de reacties niet van de lucht. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik Bekijk deze video » Krish in Lang Leve de Liefde tegen Gianni: ""Je kan wel goed zoenen" Bekijk deze video » IJzige stilte in Lang leve de liefde: Laura kan niet lachen om grapje van Duco Bekijk deze video »
TV :

De temperatuur loopt hoog op in de villa van Lang Leve de Liefde. De meeste koppels kijken op tegen de lange nacht in de villa, maar deze mensen hebben er zin in.

Ongemakkelijk
Kijkers verbazen zich over de vrijpartij in de LLDL-villa. Op Twitter zijn de reacties niet van de lucht.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's