Zien! Leuke traditie of voedselverspilling? NK Eierengooien in Nieuwleusen (Hart van Nederland)

Zien! Leuke traditie of voedselverspilling? NK Eierengooien in Nieuwleusen (Hart van Nederland)

Zondag 9 april 2023 om 22:30

Zien! Leuke traditie of voedselverspilling? <em>NK Eierengooien</em> in Nieuwleusen (<em>Hart van Nederland</em>) Aan het NK Eierengooien in Nieuwleusen doen dit jaar 200 teams mee die samen zo'n 900 eieren kapot gooien. Het record staat op 55 meter. De deelnemers en toeschouwers vertellen aan Hart van Nederland dat het een leuke traditie is: geen eieren zoeken of eten maar ermee gooien. Of is het toch voedselverspilling? Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Containerschip vol bier botst op spoorbrug Gouda: minder treinen (video) Bekijk deze video » Video: fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon Wolter Kroes Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist (22) crasht na politieachtervolging (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Aan het NK Eierengooien in Nieuwleusen doen dit jaar 200 teams mee die samen zo'n 900 eieren kapot gooien. Het record staat op 55 meter. De deelnemers en toeschouwers vertellen aan Hart van Nederland dat het een leuke traditie is: geen eieren zoeken of eten maar ermee gooien. Of is het toch voedselverspilling?

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's