Hart van Nederland: automobilist (22) crasht na politieachtervolging (video)

Hart van Nederland: automobilist (22) crasht na politieachtervolging (video)

Zondag 9 april 2023 om 13:55

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist (22) crasht na politieachtervolging (video) Een 22-jarige automobilist uit het Zeeuwse Oost-Souburg is zondagochtend vroeg ernstig gewond geraakt toen hij in zijn woonplaats crashte tijdens een achtervolging door de politie. Na het ongeluk vloog de auto direct in brand, meldt de politie aan Hart van Nederland. AchtervolgingDe achtervolging begon toen de man een stopteken van agenten die hem wilden controleren negeerde en ervandoor ging. De achtervolging duurde slechts enkele minuten, aldus de politie. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ooggetuige treinongeluk Voorschoten: 'Mensen klommen in paniek uit de ramen' (video) Bekijk deze video » Video: fietser (14) die zwaargewond raakte bij frontale botsing is zoon Wolter Kroes Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 22-jarige automobilist uit het Zeeuwse Oost-Souburg is zondagochtend vroeg ernstig gewond geraakt toen hij in zijn woonplaats crashte tijdens een achtervolging door de politie. Na het ongeluk vloog de auto direct in brand, meldt de politie aan Hart van Nederland.

Achtervolging
De achtervolging begon toen de man een stopteken van agenten die hem wilden controleren negeerde en ervandoor ging. De achtervolging duurde slechts enkele minuten, aldus de politie.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's