Bekijk: musical The Bodyguard in Manchester stilgelegd door twee agressieve zingende vrouwen

Bekijk: musical The Bodyguard in Manchester stilgelegd door twee agressieve zingende vrouwen

Maandag 10 april 2023 om 09:25

Tijdens het hoogtepunt van de musical, toen de hit I Will Always Love You werd gezongen, was naast de zang van hoofdrolspeelster Melody Thornton ook duidelijk vals gezang van enkele mensen in het publiek te horen. Toen het theatermedewerkers niet lukte om ze stil te krijgen, werd het zaallicht aangedaan. Er ontstond rumoer en twee mensen die vanaf het balkon meezongen werden door de beveiliging uit de zaal gehaald.

Excuses van Melody
Melody Thornton, oud-lid van The Pussycat Dolls en hoofdrolspeelster in de musical The Bodyguard, heeft op Instagram haar excuses aangeboden voor het stilleggen van de musical. De show werd tien minuten eerder gestopt vanwege een aantal luidruchtige mensen in het publiek..

Bekijk hieronder de video van Shownieuws.

Bekijk: musical The Bodyguard in Manchester stilgelegd door twee agressieve zingende vrouwen Tijdens het hoogtepunt van de musical, toen de hit I Will Always Love You werd gezongen, was naast de zang van hoofdrolspeelster Melody Thornton ook duidelijk vals gezang van enkele mensen in het publiek te horen. Toen het theatermedewerkers niet lukte om ze stil te krijgen, werd het zaallicht aangedaan. Er ontstond rumoer en twee mensen die vanaf het balkon meezongen werden door de beveiliging uit de zaal gehaald. Excuses van MelodyMelody Thornton, oud-lid van The Pussycat Dolls en hoofdrolspeelster in de musical The Bodyguard, heeft op Instagram haar excuses aangeboden voor het stilleggen van de musical. De show werd tien minuten eerder gestopt vanwege een aantal luidruchtige mensen in het publiek.. Bekijk hieronder de video van Shownieuws. Bekijk ook Nicol Kremers geeft Shownieuws de primeur over spannende toekomstplannen Bekijk deze video » Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight (Shownieuws) Bekijk deze video » ZIEN: Queen werkt aan nieuw repertoire met Adam Lambert: 'Freddie zijn geest is nog bij ons' Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's