Nicol Kremers geeft Shownieuws de primeur over spannende toekomstplannen

Nicol Kremers geeft Shownieuws de primeur over spannende toekomstplannen

Zondag 9 april 2023 om 21:18

<em>Nicol Kremers</em> geeft <em>Shownieuws</em> de primeur over spannende toekomstplannen Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, is zeer succesvol met haar carrièreswitch als erotisch model op het pikante platform 'OnlyFans'. Aan Shownieuws deelde ze de primeur wat haar toekomstplannen zijn in de nabije toekomst. Zij is er trots op, haar familie, vrienden en kinderen ook. AdvocaatOndertussen dreigt Peter Gillis de medewerkers van Shownieuws, die Nicol de ex van Peter Gillis blijven noemen, met een advocaat en het hogerop binnen Talpa te zullen zoeken. Patty Brard en consorten zijn er niet van onder de indruk, zij is toch de ex van... Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nicol Kremers: 'Zoveel cash ik met Friends2Follow, heb mooi lichaam en dat laat ik graag zien' (video) Bekijk deze video » Vandaag Inside: Johan wil best de slagroom van Nicol Kremers' borsten aflikken Bekijk deze video » ZIEN: Nicol Kremers maakt zichzelf volslagen belachelijk op Instagram (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Nicol Kremers, de ex van Peter Gillis, is zeer succesvol met haar carrièreswitch als erotisch model op het pikante platform 'OnlyFans'. Aan Shownieuws deelde ze de primeur wat haar toekomstplannen zijn in de nabije toekomst. Zij is er trots op, haar familie, vrienden en kinderen ook.

Advocaat
Ondertussen dreigt Peter Gillis de medewerkers van Shownieuws, die Nicol de ex van Peter Gillis blijven noemen, met een advocaat en het hogerop binnen Talpa te zullen zoeken. Patty Brard en consorten zijn er niet van onder de indruk, zij is toch de ex van...

Bekijk het fragment uit Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's