Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Paul de Leeuw is vanaf dinsdag te zien in het nieuwe programma Niet klein te krijgen. Daarin volgt hij een jaar lang vijf kanjers die kinderkanker hebben. Wat als je tiener bent en te horen krijgt dat je een levensbedreigende ziekte hebt? Alle fragmenten uit deze uitzending Paul de Leeuw presentator van nieuw programma: Niet Klein Te Krijgen, ''heel blij met deze rol'' Bekijk deze video » CreatievelingenDe 10-jarige Emelie weet nog maar net dat ze een hersentumor heeft. Toch weet ze samen met haar tweelingzusje Isa overal een positieve draai aan te geven. De creatieve tweeling zit bij elkaar in de klas en heeft dezelfde vriendinnen. Dat is een bijzondere situatie, die Paul graag even onderzoekt. Winnen?Quinten, ook tien jaar, zit midden in een zwaar chemotraject. De normaal zo energieke jongen heeft veel misselijke en zieke dagen. Paul komt Quinten opzoeken in het ziekenhuis, maar hij is zo ziek dat hij Paul niet te woord kan staan. Luuk (14) heeft lymfeklierkanker en ontspant zich tussen de chemokuren door het liefst met zijn fantasyboeken en videogames. Paul probeert van hem te winnen met zijn favoriete computerspel. Bekijk ook Paul de Leeuw barst bijna in tranen uit: 'Ik mis Guus ontzettend' Bekijk deze video » Paul de Leeuw: 'Je kan niet teren op je prijzen' (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 11 april 2023 om 22:04

Paul de Leeuw is vanaf dinsdag te zien in het nieuwe programma Niet klein te krijgen. Daarin volgt hij een jaar lang vijf kanjers die kinderkanker hebben. Wat als je tiener bent en te horen krijgt dat je een levensbedreigende ziekte hebt?

Creatievelingen
De 10-jarige Emelie weet nog maar net dat ze een hersentumor heeft. Toch weet ze samen met haar tweelingzusje Isa overal een positieve draai aan te geven. De creatieve tweeling zit bij elkaar in de klas en heeft dezelfde vriendinnen. Dat is een bijzondere situatie, die Paul graag even onderzoekt.

Winnen?
Quinten, ook tien jaar, zit midden in een zwaar chemotraject. De normaal zo energieke jongen heeft veel misselijke en zieke dagen. Paul komt Quinten opzoeken in het ziekenhuis, maar hij is zo ziek dat hij Paul niet te woord kan staan. Luuk (14) heeft lymfeklierkanker en ontspant zich tussen de chemokuren door het liefst met zijn fantasyboeken en videogames. Paul probeert van hem te winnen met zijn favoriete computerspel.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Niet klein te krijgen

Actuele video's

Meer actuele video's