Zie: onhandige Mitchel aan de Maas gooit met koelkast

Zie: onhandige Mitchel aan de Maas gooit met koelkast

Zie: onhandige <em>Mitchel aan de Maas</em> gooit met koelkast Vanaf dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Hoe Mitchel opereert en zijn zaakjes afhandelt belooft veel mensen een lach op hun gezicht. Hieronder een voorproefje van een probleem waar Mitchel op stuit, maar al lachend er doorheen komt. Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’ Bekijk deze video » Zien: eerste beelden nieuw seizoen Special Forces VIPS: Wie Durft Wint Bekijk deze video » Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 11 april 2023 om 14:27

Vanaf dinsdagavond zijn de avonturen van de Rotterdamse stadsbeheerder Mitchel Viljeer te volgen op SBS6, in de realityserie Mitchel aan de Maas. Hoe Mitchel opereert en zijn zaakjes afhandelt belooft veel mensen een lach op hun gezicht. Hieronder een voorproefje van een probleem waar Mitchel op stuit, maar al lachend er doorheen komt.

Mitchel aan de Maas is vanaf dinsdag 11 april iedere week om 20:30 uur te zien op SBS6. Vanaf dat moment kun je de beste fragmenten en alle afleveringen van Mitchel aan de Maas terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's