Zien: kan André Hazes Ahoy wel vullen?

Zien: kan André Hazes Ahoy wel vullen?

Woensdag 12 april 2023 om 21:34

André Hazes over zijn muziek: 'Leef past niet bij mij' (BEAU)

André Hazes (29) is na zijn privéproblemen weer terug van weggeweest. Vorige week verscheen zijn nieuwe single 'Deel van mij' en kondigde de zanger ook een concert in Ahoy aan. Nu blijkt dat de single slechter beluisterd wordt dan zijn eerdere hits en ook de kaartverkoop niet storm loopt, rijst de vraag of de fans zijn nieuwe muziekstijl wel weten te waarderen?

Geen volkszanger
André Hazes heeft aangegeven zichzelf geen volkszanger te vinden en heeft aan de tafel van Beau verteld dat hij zijn vorige hits niet bij zichzelf vindt passen. Hij wil popmuziek gaan maken en geen "ouwe lullen" muziek meer. De heren van VI hebben natuurlijk ook een mening over Andrés uitspraken en vinden dat hij, zichzelf groots overschat. Is André Hazes zijn likeability kwijtgeraakt door de vele verhalen in de pers? Of is het publiek overexposed aan de familie Hazes door alle persoonlijke vetes in de familie? Kan André hier nog van terugkomen of is dit het einde van zijn carrière?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

Zien: kan <em>André Hazes</em> Ahoy wel vullen? André Hazes over zijn muziek: 'Leef past niet bij mij' (BEAU) André Hazes (29) is na zijn privéproblemen weer terug van weggeweest. Vorige week verscheen zijn nieuwe single 'Deel van mij' en kondigde de zanger ook een concert in Ahoy aan. Nu blijkt dat de single slechter beluisterd wordt dan zijn eerdere hits en ook de kaartverkoop niet storm loopt, rijst de vraag of de fans zijn nieuwe muziekstijl wel weten te waarderen? Geen volkszangerAndré Hazes heeft aangegeven zichzelf geen volkszanger te vinden en heeft aan de tafel van Beau verteld dat hij zijn vorige hits niet bij zichzelf vindt passen. Hij wil popmuziek gaan maken en geen "ouwe lullen" muziek meer. De heren van VI hebben natuurlijk ook een mening over Andrés uitspraken en vinden dat hij, zichzelf groots overschat. Is André Hazes zijn likeability kwijtgeraakt door de vele verhalen in de pers? Of is het publiek overexposed aan de familie Hazes door alle persoonlijke vetes in de familie? Kan André hier nog van terugkomen of is dit het einde van zijn carrière? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Andre Hazes over zijn muziek, ''Leef past niet bij mij''(BEAU) Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'André Hazes kan het beter houden bij feesttenten' Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: kan André Hazes Ahoy wel vullen?

Actuele video's

Meer actuele video's