Andre Hazes over zijn muziek, ''Leef past niet bij mij''(BEAU)

Andre Hazes over zijn muziek, ''Leef past niet bij mij''(BEAU)

Zaterdag 8 april 2023 om 10:06

Andre Hazes werkte een tijdje in het geheim aan nieuwe muziek. Hij maakte het nummer Deel van mij, in BEAU vertelt hij open over zijn muziek carrière. Hij vertelt onder andere dat hij heeft overwegen om helemaal te stoppen met muziek maken.

Volkszanger
''Ik ben een volkszanger maar ik wil eigenlijk een popzanger zijn'' zegt Andre verder. Daarnaast laat hij weten dat zijn populaire nummer Leef eigenlijk helemaal niet bij hem past, ''dat is niet wie ik ben''.

<em>Andre Hazes</em> over zijn muziek, ''<em>Leef</em> past niet bij mij''<em>(BEAU)</em> Andre Hazes werkte een tijdje in het geheim aan nieuwe muziek. Hij maakte het nummer Deel van mij, in BEAU vertelt hij open over zijn muziek carrière. Hij vertelt onder andere dat hij heeft overwegen om helemaal te stoppen met muziek maken. Volkszanger''Ik ben een volkszanger maar ik wil eigenlijk een popzanger zijn'' zegt Andre verder. Daarnaast laat hij weten dat zijn populaire nummer Leef eigenlijk helemaal niet bij hem past, ''dat is niet wie ik ben''. Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Supergespierde André Hazes laat zijn afgetrainde lijf zien op social media (video) Bekijk deze video » Andre Hazes: Deel van mij (video) Bekijk deze video » Video: André Hazes' Deel van mij en Fire van Gavin DeGraw achter elkaar, plagiaat? Bekijk deze video » Zien! André Hazes reageert op 'plagiaatrel' bij Frank Dane Radio 538: "Ik pik zijn muziek!" (Shownieuws) Bekijk deze video » André Hazes heeft koortslip en puist, laat zijn volgers meegenieten (video) Bekijk deze video »
TV :
Andre Hazes over zijn muziek, ''Leef past niet bij mij''(BEAU)

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's