Onthulling Wilfred Genee over nieuwe gezonde levensstijl: ‘Waarom vertel ik dit?!’

Onthulling Wilfred Genee over nieuwe gezonde levensstijl: ‘Waarom vertel ik dit?!’

Donderdag 13 april 2023 om 10:18

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wilfred Genee praat na de uitzending van Vandaag Inside even na met Ben van der Burg. Ze hebben het over rituelen en Wilfred onthult dat hij weer goed bezig is met zijn gezonde levensstijl. Zo sport hij bijvoorbeeld weer meer, maar daarbij doet hij ook een opmerkelijke ontboezeming. Genee werkt namelijk elke dag even in de tuin. “Serieus, waarom vertel ik dit?!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Onthulling <em>Wilfred Genee</em> over nieuwe gezonde levensstijl: ‘Waarom vertel ik dit?!’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 12 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Wilfred Genee praat na de uitzending van Vandaag Inside even na met Ben van der Burg. Ze hebben het over rituelen en Wilfred onthult dat hij weer goed bezig is met zijn gezonde levensstijl. Zo sport hij bijvoorbeeld weer meer, maar daarbij doet hij ook een opmerkelijke ontboezeming. Genee werkt namelijk elke dag even in de tuin. “Serieus, waarom vertel ik dit?!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's