Op1: Azarkan (DENK) brandt onderzoek mondkapjesdeal Sywert van Lienden af

Op1: Azarkan (DENK) brandt onderzoek mondkapjesdeal Sywert van Lienden af

Donderdag 22 december 2022 om 08:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Het debat dat woensdag ging over de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden kan nogal chaotisch genoemd worden, meerdere politici liepen weg. Farid Azarkan vertelt bij Op1 meer over het onderzoek naar deze omstreden deal, wat nog voor weinig duidelijkheid heeft gezorgd. De DENK-politicus brandt het debat en onderzoek dan ook behoorlijk af. “Het was echt ernstig. Zo zout heb ik het nog niet meegemaakt.”

Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Azarkan (DENK) brandt onderzoek mondkapjesdeal Sywert van Lienden af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 21 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Het debat dat woensdag ging over de mondkapjesdeal met Sywert van Lienden kan nogal chaotisch genoemd worden, meerdere politici liepen weg. Farid Azarkan vertelt bij Op1 meer over het onderzoek naar deze omstreden deal, wat nog voor weinig duidelijkheid heeft gezorgd. De DENK-politicus brandt het debat en onderzoek dan ook behoorlijk af. “Het was echt ernstig. Zo zout heb ik het nog niet meegemaakt.” Bekijk het fragment van de talkshow Op1 hieronder. Heb je Op1 gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Azarkan (DENK) brandt onderzoek mondkapjesdeal Sywert van Lienden af

Actuele video's

Meer actuele video's