Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht zien we een bijzondere oude bekende voor Wolfs en Eva. Emilio, die ze zelf hebben geholpen uit de criminaliteit te komen, komt nu in de problemen. Misschien wel onterecht? UitleveringEmilio, een protegé van Wolfs en Eva en een voormalig boefje die ze eigenhandig uit de criminaliteit hebben getrokken, blijkt door Amerika gevraagd om uitgeleverd te worden. Volgens de Amerikaanse justitie heeft Emilio drugs geleverd aan een Amerikaanse staatsburger. OnschuldigEmilio roept Wolfs en Eva om hulp en beweert onschuldig te zijn. Wolfs en Eva ontdekken dat Emilio gelijk heeft, maar daarmee is de uitlevering nog niet van de baan. Romeo en Marion duiken in de huurfraude rondom studentenkamers en worden daar niet vrolijk van. Bekijk ook Rob Goossens over succes Flikken Maastricht: 'weet wat je krijgt' (video) Bekijk deze video » Vrijdag in Flikken Maastricht: grote zorgen over veiligheid Marion Bekijk deze video »
Uitzending :
Flikken Maastricht gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Vrijdag 14 april 2023 om 21:26

In de nieuwe aflevering van Flikken Maastricht zien we een bijzondere oude bekende voor Wolfs en Eva. Emilio, die ze zelf hebben geholpen uit de criminaliteit te komen, komt nu in de problemen. Misschien wel onterecht?

Uitlevering
Emilio, een protegé van Wolfs en Eva en een voormalig boefje die ze eigenhandig uit de criminaliteit hebben getrokken, blijkt door Amerika gevraagd om uitgeleverd te worden. Volgens de Amerikaanse justitie heeft Emilio drugs geleverd aan een Amerikaanse staatsburger.

Onschuldig
Emilio roept Wolfs en Eva om hulp en beweert onschuldig te zijn. Wolfs en Eva ontdekken dat Emilio gelijk heeft, maar daarmee is de uitlevering nog niet van de baan. Romeo en Marion duiken in de huurfraude rondom studentenkamers en worden daar niet vrolijk van.

Actuele video's

Meer actuele video's