Floortje Dessing gaat los op eigen camping: 'Elke week weer bal en zó gezellig'

Floortje Dessing gaat los op eigen camping: 'Elke week weer bal en zó gezellig'

Vrijdag 14 april 2023 om 15:27

Floortje Dessing is weer in Nederland, maar dat vindt de reislustige presentatrice helemaal geen probleem. Ze is namelijk op haar eigen camping, die ze samen met een aantal vrienden heeft opgezet. En Floortje is lekker aan het feesten. "Vanaf nu is het eigenlijk elke week wel weer bal. En alweer zó gezellig!"

Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Floortje Dessing</em> gaat los op eigen camping: 'Elke week weer bal en zó gezellig' Floortje Dessing is weer in Nederland, maar dat vindt de reislustige presentatrice helemaal geen probleem. Ze is namelijk op haar eigen camping, die ze samen met een aantal vrienden heeft opgezet. En Floortje is lekker aan het feesten. "Vanaf nu is het eigenlijk elke week wel weer bal. En alweer zó gezellig!" Bekijk de video van Shownieuws met social media-beelden hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Heftige beelden Floortje gaat mee van omstreden ‘kamelenworstelen’: ‘Hij wil echt niet’ Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's