Eurovisie Songfestival onthult pauze-acts, waaronder Rita Ora en Rebecca Ferguson (video)

Eurovisie Songfestival onthult pauze-acts, waaronder Rita Ora en Rebecca Ferguson (video)

Donderdag 13 april 2023 om 14:24

Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight

Het Eurovisie Songfestival draait natuurlijk om de deelnemers, maar ook in de pauze moeten het publiek en de kijkers thuis worden vermaakt. Zo stond Madonna in 2019 op het podium van het liedjesfestijn, en zorgde overigens voor veel ophef vanwege haar vele valse noten. Dit jaar zou het Songfestival in Oekraïne moeten plaatsvinden maar vanwege de oorlog is het verplaatst naar Groot-Brittannië. De pauze-acts komen dit jaar uit beide landen: Rita Ora, Julia Sanina, Rebecca Ferguson en Alyosha, Mariya Yaremchuk treden deze editie op voor miljoenen mensen.

Bekijk de video van het Songfestival met de onthulling van de pauze-acts hieronder.

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

<em>Eurovisie Songfestival</em> onthult pauze-acts, waaronder Rita Ora en Rebecca Ferguson (video) Zien! Eurovisie songfestivalduo Mia Nicolai en Dion Cooper zingt vals Burning Daylight Het Eurovisie Songfestival draait natuurlijk om de deelnemers, maar ook in de pauze moeten het publiek en de kijkers thuis worden vermaakt. Zo stond Madonna in 2019 op het podium van het liedjesfestijn, en zorgde overigens voor veel ophef vanwege haar vele valse noten. Dit jaar zou het Songfestival in Oekraïne moeten plaatsvinden maar vanwege de oorlog is het verplaatst naar Groot-Brittannië. De pauze-acts komen dit jaar uit beide landen: Rita Ora, Julia Sanina, Rebecca Ferguson en Alyosha, Mariya Yaremchuk treden deze editie op voor miljoenen mensen. Bekijk de video van het Songfestival met de onthulling van de pauze-acts hieronder. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Nederland 14e in halve finale Songfestival: bekijk directe concurrenten Tsjechië & Finland Bekijk deze video » Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's