Opmerkelijk: Shownieuws-presentatrice huilt om vals optreden Mia en Dion (video)

Opmerkelijk: Shownieuws-presentatrice huilt om vals optreden Mia en Dion (video)

Zondag 16 april 2023 om 12:25

Opmerkelijk: <em>Shownieuws</em>-presentatrice huilt om vals optreden Mia en Dion (video) Video: Mia Nicolai en Dion Cooper opnieuw onzeker en wankel tijdens live-optreden Bekijk deze video » Een opmerkelijk moment zaterdag in Shownieuws. Presentatrice Dyantha Brooks is in tranen na het zien van het tweede live-optreden van de Nederlandse Songfestivalinzending van Mia Nicolai en Dion Cooper. TranenAlle ogen waren zaterdag gericht op Mia en Dion. Een week na de valse noten tijdens hun allereerste liveoptreden in Madrid zijn ze in Amsterdam voor Eurovision in Concert. De Shownieuws-tafel is unaniem: het is nog niet goed genoeg. Presentatrice Dyantha is zelfs in tranen: 'Dit is de spanning, de ontlading, alles.' Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Maurice Wijnen over optreden Dion Cooper & Mia Nicolai: ‘Heel erg vals, missen ervaring’ Bekijk deze video »
Songfestival :

Een opmerkelijk moment zaterdag in Shownieuws. Presentatrice Dyantha Brooks is in tranen na het zien van het tweede live-optreden van de Nederlandse Songfestivalinzending van Mia Nicolai en Dion Cooper.

Tranen
Alle ogen waren zaterdag gericht op Mia en Dion. Een week na de valse noten tijdens hun allereerste liveoptreden in Madrid zijn ze in Amsterdam voor Eurovision in Concert. De Shownieuws-tafel is unaniem: het is nog niet goed genoeg. Presentatrice Dyantha is zelfs in tranen: 'Dit is de spanning, de ontlading, alles.'

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's