ZIEN: Iva uit de kleren voor Myléne in Lang Leve de Liefde

ZIEN: Iva uit de kleren voor Myléne in Lang Leve de Liefde

Maandag 17 april 2023 om 12:48

Met een roos in zijn mond en stukken sushi, gedrapeerd over zijn naakte torso, probeert Iva zijn date Myléne te imponeren. Of ze daadwerkelijk van zijn buik wil eten zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

ZIEN: Iva uit de kleren voor Myléne in <em>Lang Leve de Liefde</em> Met een roos in zijn mond en stukken sushi, gedrapeerd over zijn naakte torso, probeert Iva zijn date Myléne te imponeren. Of ze daadwerkelijk van zijn buik wil eten zie je hieronder, in het fragment van Lang Leve de Liefde. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Gênant: Iva doet kat na in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video » Klinkt het tussen Iva en Myléne? "ik dacht aan friends with benefits" (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Mohammad in Lang Leve de Liefde: 'Niemand is aardiger dan ik en ik wil geen advies van anderen' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's