Klinkt het tussen Iva en Myléne? "ik dacht aan friends with benefits" (Lang Leve de Liefde)

Klinkt het tussen Iva en Myléne? "ik dacht aan friends with benefits" (Lang Leve de Liefde)

Zaterdag 15 april 2023 om 11:40

Iva en Myléne zijn samen op date in het programma Lang Leve de Liefde. Ze lijken best goed te klikken. Ze houden beide van dansen en laten dat graag aan elkaar zien. Maar wat zijn de echte intenties van Iva? "Ik dacht aan friends with benefits" zegt Iva lachend.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Klinkt het tussen Iva en Myléne? &quot;ik dacht aan friends with benefits&quot; <em>(Lang Leve de Liefde)</em> Iva en Myléne zijn samen op date in het programma Lang Leve de Liefde. Ze lijken best goed te klikken. Ze houden beide van dansen en laten dat graag aan elkaar zien. Maar wat zijn de echte intenties van Iva? "Ik dacht aan friends with benefits" zegt Iva lachend. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang leve de liefde: kan Marinus zijn date verleiden met paaldansen? Bekijk deze video » Patricia in Lang Leve de Liefde: 'Rico Verhoeven is niet veilig bij mij in de hottub' Bekijk deze video » Gênant: Iva doet kat na in Lang Leve de Liefde Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's