Volgens Gijp in Vandaag Inside zijn cameramannen niet te vertrouwen en Johan legt uit waarom

Volgens Gijp in Vandaag Inside zijn cameramannen niet te vertrouwen en Johan legt uit waarom

Woensdag 19 april 2023 om 11:31

Johan Derksen heeft een pikante anekdote over een cameraman en een gastvrouw destijds bij het voetbalprogramma, de voorloper van Vandaag Inside. Derksen 'meent' hem zelfs in de studio te kunnen aanwijzen...

Grensoverschrijdend gedrag
Aanleiding van zijn spannende verhaal is de discussie over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, in de Tweede Kamer, onderhand overal behalve bij Vandaag Inside. De heren vinden het een goed verhaal en van der Gijp reageert lachend: "Cameramannen heb ik nooit vertrouwd".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Volgens Gijp in <em>Vandaag Inside</em> zijn cameramannen niet te vertrouwen en Johan legt uit waarom Johan Derksen heeft een pikante anekdote over een cameraman en een gastvrouw destijds bij het voetbalprogramma, de voorloper van Vandaag Inside. Derksen 'meent' hem zelfs in de studio te kunnen aanwijzen... Grensoverschrijdend gedragAanleiding van zijn spannende verhaal is de discussie over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, in de Tweede Kamer, onderhand overal behalve bij Vandaag Inside. De heren vinden het een goed verhaal en van der Gijp reageert lachend: "Cameramannen heb ik nooit vertrouwd". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 18 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's