Dag & nacht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Dag & Nacht staat er een nieuwe stagair voor de deur: Willem. Toch gaat zijn introductie in het ziekenhuis niet zo heel erg goed... BegeleidingDe introductie van stagiair Willem verloopt stroef: verloskundige Louise weigert hem te begeleiden. Ella neemt Willem onder haar hoede bij de geplande bevalling van een doodgeboren baby. Gaat dat goed? Lees ook onze eerste indruk recensie van Dag & Nacht. ZwangerschapArts-assistent Frederik heeft op zijn beurt moeite met de autoritaire anesthesist Jacob. Intussen tobt Ella zelf met haar zwangerschap, die ze eigenlijk pas net heeft ontdekt. Ze maakt een afspraak bij de abortuskliniek, maar vertelt dit niet aan Jerry. Bekijk ook Dag & Nacht: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’ Bekijk deze video »
Uitzending :
Dag & nacht aflevering 2 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 19 april 2023 om 21:27

In de tweede aflevering van Dag & Nacht staat er een nieuwe stagair voor de deur: Willem. Toch gaat zijn introductie in het ziekenhuis niet zo heel erg goed...

Begeleiding
De introductie van stagiair Willem verloopt stroef: verloskundige Louise weigert hem te begeleiden. Ella neemt Willem onder haar hoede bij de geplande bevalling van een doodgeboren baby. Gaat dat goed?

Lees ook onze eerste indruk recensie van Dag & Nacht.

Zwangerschap
Arts-assistent Frederik heeft op zijn beurt moeite met de autoritaire anesthesist Jacob. Intussen tobt Ella zelf met haar zwangerschap, die ze eigenlijk pas net heeft ontdekt. Ze maakt een afspraak bij de abortuskliniek, maar vertelt dit niet aan Jerry.

Actuele video's

Meer actuele video's