Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending De tweede aflevering van Onze boerderij in Europa is een hele bijzondere voor Bertie, de chauffeur van dienst. Yvon heeft namelijk geregeld dat haar eigen partner Rosita in deze aflevering met haar mee door Frankrijk gaat reizen. WeinigYvon haalt samen met boerin Bertie een hele bijzondere gast op voor hun reis naar Frankrijk: Bertie's vriendin Rosita. Waar voor Bertie boeren als iets vanzelfsprekends is, weet Rosita eigenlijk weinig van het boerenleven. SchapenAls eerste bezoekt het koppel samen met Yvon het Nederlandse stel Cheyenne en Richard. Zij runnen een schapenboerderij met ruim 600 schapen. Daarna gaat het stel met Yvon langs bij familie van den Beld, een Nederlands echtpaar dat in 2002 een sprong in het diepe waagde: ze kochten een wijngaard in Frankrijk. Bekijk ook Yvon Jaspers maakt salades in Van gewas tot gerecht: "Gooi niet onnodig weg" Bekijk deze video » Maud uit Boer zoekt Vrouw over relatie met Evert: "Elkaars gebruiksaanwijzing vinden" Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij in Europa gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 23 april 2023 om 22:19

De tweede aflevering van Onze boerderij in Europa is een hele bijzondere voor Bertie, de chauffeur van dienst. Yvon heeft namelijk geregeld dat haar eigen partner Rosita in deze aflevering met haar mee door Frankrijk gaat reizen.

Weinig
Yvon haalt samen met boerin Bertie een hele bijzondere gast op voor hun reis naar Frankrijk: Bertie's vriendin Rosita. Waar voor Bertie boeren als iets vanzelfsprekends is, weet Rosita eigenlijk weinig van het boerenleven.

Schapen
Als eerste bezoekt het koppel samen met Yvon het Nederlandse stel Cheyenne en Richard. Zij runnen een schapenboerderij met ruim 600 schapen. Daarna gaat het stel met Yvon langs bij familie van den Beld, een Nederlands echtpaar dat in 2002 een sprong in het diepe waagde: ze kochten een wijngaard in Frankrijk.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij in Europa

Actuele video's

Meer actuele video's