Hart van Nederland: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video)

Hart van Nederland: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video)

Zondag 23 april 2023 om 13:52

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video) Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt bij een botsing in Oosterhout. De bestuurder raakte van de weg, ramde een lantaarnpaal en een boom, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video » Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist schept voetganger en slaat op de vlucht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag zwaargewond geraakt bij een botsing in Oosterhout. De bestuurder raakte van de weg, ramde een lantaarnpaal en een boom, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's