Hart van Nederland: automobilist schept voetganger en slaat op de vlucht (video)

Hart van Nederland: automobilist schept voetganger en slaat op de vlucht (video)

Zondag 23 april 2023 om 09:54

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist schept voetganger en slaat op de vlucht (video) De politie in Rotterdam is op zoek naar een automobilist die een voetganger geschept zou hebben, en het vervolgens op een rennen heeft gezet. Het ongeval gebeurde rond 06.00 op het Zuidplein. De voetganger bleef zwaargewond op straat achter. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: vrouw overleden bij fietsongeluk, jong kind zwaargewond (video) Bekijk deze video » Arwand (13) uit Nijverdal al twee weken vermist: 'Hij is niet weggelopen' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto op de kop in greppel beland, inzittenden gewond (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De politie in Rotterdam is op zoek naar een automobilist die een voetganger geschept zou hebben, en het vervolgens op een rennen heeft gezet. Het ongeval gebeurde rond 06.00 op het Zuidplein. De voetganger bleef zwaargewond op straat achter.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's