Koning Willem-Alexander viert verjaardag en geniet van elke seconde (Hart van Nederland)

Koning Willem-Alexander viert verjaardag en geniet van elke seconde (Hart van Nederland)

Donderdag 27 april 2023 om 14:55

<em>Koning Willem-Alexander</em> viert verjaardag en geniet van elke seconde (<em>Hart van Nederland</em>) Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023) Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag vandaag in Rotterdam met de familie en iedereen om hen heen op deze Koningsdag. Aan Hart van Nederland vertelt hij te genieten van elke seconde. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Wat wordt het voor weer op Koningsdag 2023? Bekijk deze video » Live stream 538 Koningsdag 2023 vanuit Breda (donderdag 27 april) Bekijk deze video » Zien! Koningsdag in Rotterdam: hoe kwam de koninklijke familie aan? (De Telegraaf) Bekijk deze video »
Royals :

Zien: panna op koning Willem-Alexander (Koningsdag 2023)

Koning Willem-Alexander viert zijn verjaardag vandaag in Rotterdam met de familie en iedereen om hen heen op deze Koningsdag. Aan Hart van Nederland vertelt hij te genieten van elke seconde.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's