Shownieuws: Eurovision in Concert woest op zanger Duncan Laurence

Shownieuws: Eurovision in Concert woest op zanger Duncan Laurence

Zondag 30 april 2023 om 09:48

Duncan Laurence trad in 2019 op voor Nederland tijdens het Songfestival. Dit jaar staan Mia en Dion op het podium, maar zij krijgen veel kritiek. Ze zongen meerdere keren vals. Duncan verwacht dat het geluid goed is, maar dat is het volgens hem niet.

Kritiek
Het team van Eurovision in Concert "herkent zich op geen enkele wijze in de uitlatingen van Duncan Laurence" wat betreft de techniek tijdens het evenement in Amsterdam. Dat laat de organisatie weten op Twitter. Eurovision in Concert haalt uit naar Duncan. Bekijk de Shownieuws-video hieronder.

Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats op 9, 11 en 13 mei en is rond 21:00 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

<em>Shownieuws</em>: <em>Eurovision in Concert</em> woest op zanger <em>Duncan Laurence</em> Duncan Laurence trad in 2019 op voor Nederland tijdens het Songfestival. Dit jaar staan Mia en Dion op het podium, maar zij krijgen veel kritiek. Ze zongen meerdere keren vals. Duncan verwacht dat het geluid goed is, maar dat is het volgens hem niet. KritiekHet team van Eurovision in Concert "herkent zich op geen enkele wijze in de uitlatingen van Duncan Laurence" wat betreft de techniek tijdens het evenement in Amsterdam. Dat laat de organisatie weten op Twitter. Eurovision in Concert haalt uit naar Duncan. Bekijk de Shownieuws-video hieronder. Het Eurovisie Songfestival vindt dit jaar plaats op 9, 11 en 13 mei en is rond 21:00 uur te zien bij AVROTROS op NPO1. Bekijk ook Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion Bekijk deze video » Duncan Laurence verdedigt optredens Mia en Dion: 'Reteslecht geluid in Madrid' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's