Unieke beelden: drie Amerikaanse zwarte beren geboren in Nederland (video)

Unieke beelden: drie Amerikaanse zwarte beren geboren in Nederland (video)

Zondag 30 april 2023 om 18:46

Unieke beelden: drie Amerikaanse zwarte <em>beren</em> geboren in Nederland (video) In Volkel, in dierenpark Zie-ZOO, zijn drie Amerikaanse zwarte beren geboren. Het gaat goed met de welpen, die al veel buitenspelen. Het is de enige dierentuin in Nederland waar de beer, ook wel Baribal genoemd, te zien is. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video » Heftig: steekpartij bij ENCI-groeve, politie rukt massaal uit Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode door ongeluk met zweefvliegtuig bij Arnhem Bekijk deze video »
Nieuws :

In Volkel, in dierenpark Zie-ZOO, zijn drie Amerikaanse zwarte beren geboren. Het gaat goed met de welpen, die al veel buitenspelen. Het is de enige dierentuin in Nederland waar de beer, ook wel Baribal genoemd, te zien is.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's