Heftig: steekpartij bij ENCI-groeve, politie rukt massaal uit

Heftig: steekpartij bij ENCI-groeve, politie rukt massaal uit

Zaterdag 29 april 2023 om 21:20

Meerdere mensen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een grootschalige steekpartij in Maastricht. Het is nog niet bekend wat de aanleiding was van het incident. Wel zijn ambulances, de marechaussee en politie massaal aanwezig. Er waren 20 tot 25 mensen betrokken bij een vechtpartij wat uitgroeide tot een steekpartij, zes mensen zijn tot nu toe gewond geraakt. De ENCI-groeve was vroeger een kalksteengroeve, waar mergel voor de cementindustrie werd gewonnen. Sinds 2018 is de groeve gesloten. Het is een gebied dat veel wandelaars trekt.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Heftig: steekpartij bij <em>ENCI-groeve</em>, politie rukt massaal uit Meerdere mensen zijn met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht na een grootschalige steekpartij in Maastricht. Het is nog niet bekend wat de aanleiding was van het incident. Wel zijn ambulances, de marechaussee en politie massaal aanwezig. Er waren 20 tot 25 mensen betrokken bij een vechtpartij wat uitgroeide tot een steekpartij, zes mensen zijn tot nu toe gewond geraakt. De ENCI-groeve was vroeger een kalksteengroeve, waar mergel voor de cementindustrie werd gewonnen. Sinds 2018 is de groeve gesloten. Het is een gebied dat veel wandelaars trekt. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: vader van 550 kinderen mag geen sperma meer doneren (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: grote ravage na botsing met sportwagen (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: wordt Rotterdam onveilig? Bekijk deze video » Tragisch: meisje (9) overleden, vader waarschijnlijk dader van gezinsdoding. Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's