Steven in documentaire Stil water over broertje die kanker kreeg: ‘Ik voelde niks’

Steven in documentaire Stil water over broertje die kanker kreeg: ‘Ik voelde niks’

Vrijdag 17 februari 2023 om 15:31

In de aangrijpende documentaire Stil water worden gezinnen gevolgd waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. In de docu is te zien wat dit met de gezinsleden doet en hoe ze ermee omgaan. De jonge Steven vertelt wat er door hem heenging toen hij hoorde dat zijn broertje Matthijs ernstig ziek was. Hij voelde niks. “Dat was toch wel heel raar. Ik denk dat ik nog nooit eerder van mijn leven echt zo erg niks heb gevoeld.”

Bekijk het fragment van Stil water hieronder.

De documentaire Stil water is zondag 19 februari om 20.15 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je Stil water terugkijken bij Gids.tv.

Steven in documentaire <em>Stil water</em> over broertje die kanker kreeg: ‘Ik voelde niks’ In de aangrijpende documentaire Stil water worden gezinnen gevolgd waarvan een van de kinderen is getroffen door kanker. In de docu is te zien wat dit met de gezinsleden doet en hoe ze ermee omgaan. De jonge Steven vertelt wat er door hem heenging toen hij hoorde dat zijn broertje Matthijs ernstig ziek was. Hij voelde niks. “Dat was toch wel heel raar. Ik denk dat ik nog nooit eerder van mijn leven echt zo erg niks heb gevoeld.” Bekijk het fragment van Stil water hieronder. De documentaire Stil water is zondag 19 februari om 20.15 uur te zien op NPO 2. Daarna kun je Stil water terugkijken bij Gids.tv. ‘Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker’: hoe gaat het met oud MAFS kandidaat Sylvia?(video) Bekijk deze video » Linda Hakeboom bij Jinek: 'Ook na kanker is hulp nodig' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's