Shownieuws: 'Rob de Nijs mag ziekenhuis verlaten'

Shownieuws: 'Rob de Nijs mag ziekenhuis verlaten'

Woensdag 3 mei 2023 om 08:22

Evert Santegoeds deelde dinsdagavond hoopvol nieuws over Rob de Nijs, die bijna twee weken geleden thuis onwel werd en sindsdien in het ziekenhuis ligt: 'Het gaat langzaam beter, zoveel beter dat hij woensdag het ziekenhuis mag verlaten.'

'Zijn ogen staan goed'
De sympathieke zanger mag echter nog niet direct naar huis: 'Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plek waar hij verder aan zijn herstel kan gaan werken.' Hoe voelt De Nijs zich deze dagen? 'Hij heeft een flinke klap gehad maar ik zag inmiddels foto van hem in zijn bed. Hij heeft er zin in en zijn ogen staan goed', aldus Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: '<em>Rob de Nijs</em> mag ziekenhuis verlaten' Evert Santegoeds deelde dinsdagavond hoopvol nieuws over Rob de Nijs, die bijna twee weken geleden thuis onwel werd en sindsdien in het ziekenhuis ligt: 'Het gaat langzaam beter, zoveel beter dat hij woensdag het ziekenhuis mag verlaten.' 'Zijn ogen staan goed'De sympathieke zanger mag echter nog niet direct naar huis: 'Hij wordt overgebracht naar een revalidatiecentrum op een onbekende plek waar hij verder aan zijn herstel kan gaan werken.' Hoe voelt De Nijs zich deze dagen? 'Hij heeft een flinke klap gehad maar ik zag inmiddels foto van hem in zijn bed. Hij heeft er zin in en zijn ogen staan goed', aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Rob de Nijs onwel geworden: 'Jet heeft mond-op-mondbeademing toegepast' Bekijk deze video » Jet de Nijs: 'Het zijn spannende uren, brand maar een kaarsje voor Rob' Bekijk deze video » Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's