Gavin Rozario, Gordons ex-verloofde over heftige tijd: 'Het was een uitdaging'

Gavin Rozario, Gordons ex-verloofde over heftige tijd: 'Het was een uitdaging'

Gavin Rozario, Gordons <em>ex-verloofde</em> over heftige tijd: 'Het was een uitdaging' Nu de storm van de mislukte verloving tussen Gordon en Gavin enigszins is gaan liggen is het voor die laatste tijd voor bezinning, zo valt te zien op zijn Intagramprofiel. De Australiër luistert veel naar het nummer 'I didn't know my own strength' van Whitney Houston en daarnaast neemt hij de tijd om alle mensen te bedanken die er de afgelopen tijd voor hem zijn geweest. Hieronder zie je wat Gavin op Instagram plaatste. Bovenaan deze pagina hoor je alles over Gordon, die juist voor de zoveelste keer van dat platform is verdwenen. Bekijk ook Gedumpte Gordon doet gemaakt vrolijk en gaat alweer op reis: 'Baku here we come' (video) Bekijk deze video » Aran Bade helemaal in de war door vrolijke Gordon: 'Heb te doen met zijn management' (video) Bekijk deze video » Video: Op1-gast valt en 'is aan het bloeden', presentatrice Margje weet zich geen raad Bekijk deze video »
Show :
Woensdag 3 mei 2023 om 09:51

Nu de storm van de mislukte verloving tussen Gordon en Gavin enigszins is gaan liggen is het voor die laatste tijd voor bezinning, zo valt te zien op zijn Intagramprofiel. De Australiër luistert veel naar het nummer 'I didn't know my own strength' van Whitney Houston en daarnaast neemt hij de tijd om alle mensen te bedanken die er de afgelopen tijd voor hem zijn geweest.

Hieronder zie je wat Gavin op Instagram plaatste. Bovenaan deze pagina hoor je alles over Gordon, die juist voor de zoveelste keer van dat platform is verdwenen.

Actuele video's

Meer actuele video's