Hart van Nederland: hobbyduiker overleden in Zeeland (video)

Hart van Nederland: hobbyduiker overleden in Zeeland (video)

Zondag 7 mei 2023 om 17:53

<em>Hart van Nederland</em>: hobbyduiker overleden in Zeeland (video) Een duiker is zondagmiddag om het leven gekomen in het Grevelingenmeer in de buurt van het Zeeuwse Dreischor, meldt Hart van Nederland. DuikteamDe brandweer was als eerste ter plaatse, daarna volgde het duikteam dat meteen ging zoeken in het water. Even later werd de duiker overleden gevonden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: wateroverlast in Haren zorgt voor afgesloten straten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto ramt boom bij Breda, inzittenden spoorloos (video) Bekijk deze video » Extreem weer in Nederland: wateroverlast in Brabant en blikseminslag in Amsterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een duiker is zondagmiddag om het leven gekomen in het Grevelingenmeer in de buurt van het Zeeuwse Dreischor, meldt Hart van Nederland.

Duikteam
De brandweer was als eerste ter plaatse, daarna volgde het duikteam dat meteen ging zoeken in het water. Even later werd de duiker overleden gevonden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's